Cinemart 2016 - Call for projects

Det internationale koproduktionsmarked Cinemart har åbnet for tilmelding af projekter. Ansøgningsfristen er 1. september 2015.

Cinemart er International Film Festival Rotterdams internationale koproduktionsplatform, som finder sted fra 31. jan. - 3. feb. 2016. Cinemart henvender sig til producere, som leder efter international finansiering til deres projekt og vil udvide deres netværk med salgsagenter, redaktører, distributører og producere fra andre lande på det højeste plan.

Der udvælges i alt 25 filmprojekter, og det forventes, at de indsendte projekter har et færdigt manuskript, en tilknyttet instruktør og en finansieringsstrategi på plads forud for Cinemart. De tre projekter med det største internationale markedspotentiale præmieres med The Eurimages Co-production Development Award på € 20.000, The Arte International Prize på € 7.000 og The Wouter Barendrecht Award på € 5.000.

Tidligere deltagende projekter inkluderer Ruben Östlunds "Turist", Gamze Ergüvens "Boi neon" og Yorgos Lanthimos' "The Lobster".

Find flere informationer om udvælgelseskriterier, ansøgning og Cinemart.