EAVE Marketing Workshop 2019

TRAINING. EAVE Marketing Workshop fokuserer på målgruppestrategier og positionering, både i forhold til internationale salgsstrategier, nationale markeder og festivaler. Ansøgningsfristen er d. 6. september 2019.

EAVE Marketing Workshop er en unik mulighed for professionelle filmfolk, der ønsker indsigt i at markedsføre film på forskellige stadier af filmskabelsen - fra udvikling over produktion til distribution - og på forskellige potentielle markeder.

Fakta

Dato
5.-10. november 2019

Sted
Luxembourg (LU)

Kursussprog
Engelsk

Ansøgningsfrist
6. september 2019

Deltagerfee
2.000 EUR (for deltagere med projekt)
1.600 EUR (for deltagere uden projekt)

Der gives yderligere rabat for dimittender fra EAVE Producers Workshop, Film Finance Forum eller EAVE+

Nærmere oplysninger
Spørgsmål kan rettes til Satu Elo

Hvem kan deltage?

Kurset er især henvendt til filmproducere og professionelle med erfaring fra salg, distribution og marketing. Fagfolk fra festivaler, regionale og nationale fonde eller konsulenter er også meget velkomne til at deltage.

Man kan dermed både deltage med eller uden et projekt. Blandt ansøgerne udvælges 30 projekter og der er ingen krav til, hvor langt i produktionsfasen, projektet er.

Hvordan foregår kurset?

Kurset består af et intensivt 5-dages program, der udforsker filmmarketing ved at tilbyde indsigt i både klassiske marketing-tools og i de nyeste trends og værktøjer, så som digital PR, social media management, digital marketing, event-cinema og audience building.

Deltagerne opdeles i to hold ud fra projekternes genrer samt deltagernes professionelle baggrund og geografiske spredning, så begge hold bliver så afbalancerede, som muligt.

Inden for de to hold arbejder man i mindre grupper på de specifikke projekter og får dermed direkte hands-on erfaring med de værktøjer, seminarerne præsenterer. Der er dermed både tale om samlet undervisning og workshops, hvor feedback fra både eksperterne og de øvrige deltagere vægtes højt. Dertil er der rig mulighed for at netværke på tværs af holdene.