EAVE Producers Workshop 2020

TRAINING. EAVE søger deltagere til 2020-udgaven af det eftertragtede kursusforløb EAVE Producers Workshop. Ansøgningsfristen er d. 30. august 2019.

EAVE Producers Workshop henvender sig til producere der ønsker mere indsigt i og erfaring med europæisk koproduktion samt et øget internationalt netværk. Deltagerne er etablerede producere, som allerede arbejder i film- og/eller tv-branchen med fiktion såvel som dokumentar.

Datoer

Workshop 1: 6.-13. marts 2020 i Luxembourg (LU)

Workshop 2: 8.-15. juni 2020 i Galway (IE)

Workshop 3: 19.-26. oktober 2020 i Rijeka/Opatija (HR)

Kurset strækker sig over et år og består af tre workshops af hver en uges varighed, og med individuel opfølgning for hver enkelt deltager i de mellemliggende perioder.

Hovedtemaerne for de tre workshops varierer og dækker over alle produktionens faser fra udvikling til finansiering og distribution. Hver workshop er bygget op af en kombination af oplæg, gruppearbejde, casestudier, pitch-træning mv. og med løbende besøg af eksperter, konsulenter og beslutningstagere inden for film- og mediebranchen. Deltagerne deles op i grupper, som ledes af erfarne producere.

Formål

Halvdelen af deltagerne deltager med et projekt som der i løbet af året vil blive udviklet på i samarbejde med de internationale producer-kolleger og med eksperterne. Den anden halvdel deltager med det udgangspunkt at udvikle deres karriere eller virksomhed.

Kursusdeltagerne bliver en del af EAVE-netværket, et bredt producer-netværk, som består af nuværende og tidligere kursusdeltagere.

Medlemmer af netværket har mulighed for at deltage i førende Europæiske festivaler og markeder som EAVE-graduates.

Ansøgningsprocedure

Udvælgelseskriterier

I udvælgelsesprocessen lægges der bl.a. vægt på:

  • Ansøgers profil og track record
  • Ansøgers koproduktions- og netværkspotentiale (relevans for øvrige deltagere)
  • Ansøgers langsigtede karrieremål
  • Ansøgers personlige motivation
  • Timing i forhold til ansøgers øvrige produktionsplaner
  • Timing i forhold til ansøgers karriere

Første gang man ansøger, skal man betale et registreringsfee på 150 €. Dette er et engangsbeløb, som altså ikke skal betales igen, hvis man får afslag i år og vil ansøge igen på et senere tidspunkt. 

Ansøgningsfristen er d. 30. august 2019.

Der afholdes personlige interviews med udvalgte ansøgere i efteråret 2019 og der gives endeligt svar i december 2019.