European Cinema Night 2019: Gratis visning af 'Sorry We Missed You'

INVITATION. Creative Europe MEDIA Desk Danmark og Grand Teatret inviterer til gratis visning af Ken Loach's 'Sorry We Missed You'.

København er en af 54 byer i hele Europa, der deltager i European Cinema Night i løbet af den første uge i december. Kom og vær med til at fejre rigdommen i den europæiske filmkultur d. 4. december!

Fakta

Hvad
'Sorry We Missed You' (Ken Loach, England, 2019). 
Efter filmen byder Grand og Creative Europe på en drink i foyeren.

Hvornår
4. december 2019 kl. 21.30

Hvor
Grand Teatret
Mikkel Bryggers Gade 8
1460 København K

Hvordan
Billetter bookes på Grand Teatrets hjemmeside

I sin over 40-årige filmkarriere har Ken Loach sat fokus på de udstødte på samfundets bund med film som blandt andre ’My Name is Joe’, ’The Angel’s Share’ og Guldpalmevinderen ’Jeg, Daniel Blake’.

Med 'Sorry We Missed You' leverer Loach igen et filmisk opråb om arbejderklassens levevilkår i England.

Ricky og Abby Turner slider hårdt for at forsørge familien med to børn, efter finanskrisen ramte og gjorde en ende på deres drøm om at eje et lille hus. Da Ricky får chancen for at blive pakkebud på en såkaldt nul-timers kontrakt, uden løn men med honorar per leveret pakke, øjner han muligheden for at skabe bedre levevilkår for familien. Abby er ansat i hjemmeplejen og forsøger at give de ældre og handicappede borgere en smule værdighed. Men tidsplanen er stram, og som timeansat er der ingen garanti for arbejdstid, sygedage eller mulighed for flex. Familien Turner har altid haft et stærkt sammenhold og værnet om deres stolthed, men da børnene Seb og Liza kommer i problemer, er bristepunktet snart nået.

I anledning af European Cinema Night har Creative Europe MEDIA Desk Danmark hermed den store fornøjelse af i samarbejde med Grand Teatret at invitere til gratis sær-visning af 'Sorry We Missed You' onsdag d. 4. december 2019 kl. 21:30.

European Cinema Night

European Cinema Night er en serie af sær-visninger, åben og gratis for mere end 14.500 europæiske borgere.

I alt deltager 54 biografer i 27 EU-medlemsstater.

Visningerne er finansieret af EU-Kommissionens Creative Europe MEDIA-delprogram, og organiseres i samarbejde med biograffællesskabet Europa Cinemas, som Grand Teatret i København er en del af.

Med European Cinema Night håber Kommissionen at understrege, at den støtte, der gives til europæiske filmproducenters projekter igennem Creative Europe-programmet, ikke kun er til gavn og glæde for producenterne, men - allervigtigst - for det europæiske publikum.