European Cinema Night: Gratis visning af 'Cold War'

INVITATION. Creative Europe MEDIA Desk Danmark og Grand Teatret inviterer til gratis visning af Oscar-vindende instruktør Pawel Pawlikowski's 'Cold War'.

Joanna Kulig og Tomasz Kot i Pawel Pawlikowski's 'Cold War' (foto: mk2 Films).

Den polske instruktør Pawel Pawlikowski ramte publikum lige i hjertekulen med sin smukke sort-hvide road-movie om novicen Ida, der kommer på en fysisk og følelsesmæssig rejse igennem Polen i sin søgen efter sin families rødder.
'Ida' indbragte Pawlikowski en Oscar for bedste udenlandske film i 2015.

Fakta

Hvad
'Cold War' (Pawel Pawlikowski, Polen, 2018)
Filmen introduceres af den danske distributør, Scanbox, og den danske MEDIA-desk.
Efter filmen byder vi på en drink i foyeren.

Hvornår
3. december 2018 kl. 21:30

Hvor
Grand Teatret
Mikkel Bryggers Gade 8
1460 København K

Hvordan
Billetter bookes på Grand Teatrets hjemmeside

I år stod Pawlikowski igen med en prestigefyldt pris i hånden, da han i Cannes vandt guldpalmen for bedste instruktør for 'Cold War'.

"The torn curtain of love is the theme of Paweł Pawlikowski’s mysterious, musically glorious and visually ravishing film" skrev The Guardian's Peter Bradshaw i sin anmeldelse af 'Cold War'.

Det er historien om to mennesker, Zula og Wiktor, med meget forskellig baggrund og vidt forskellige temperamenter. De er helt forkerte for hinanden, men er alligevel via skæbnen dømt til at forblive sammen. En umulig kærlighedshistorie i en umulig tid, der udspiller sig under den kolde krig i 1950’ernes Polen, Berlin, Jugoslavien og Paris.

 

 

 

 

I anledning af European Cinema Night har Creative Europe MEDIA Desk Danmark hermed den store fornøjelse af i samarbejde med Grand Teatret at invitere til gratis sær-visning af 'Cold War' mandag d. 3. december 2018 kl. 21:30. 

 

European Cinema Night

European Cinema Night er en serie af sær-visninger, der afholdes for første gang i år, åbent og gratis for næsten 7.200 europæiske borgere.

I alt deltager 34 biografer i 27 EU-medlemsstater.

Visningerne er finansieret af EU-Kommissionens Creative Europe MEDIA-delprogram, og organiseres i samarbejde med biograffællesskabet Europa Cinemas, som Grand Teatret i København er en del af.

Med European Cinema Night håber Kommissionen at understrege at den støtte, der gives til europæiske filmproducenters projekter igennem Creative Europe-programmet, ikke kun er til gavn og glæde for producenterne, men - allervigtigst - for det europæiske publikum.