Forlænget deadline: EAVE Producers Workshop 2019

KURSUS. EAVE søger deltagere til 2019-udgaven af det eftertragtede kursusforløb EAVE Producers Workshop. Ansøgningsfristen er forlænget til d. 7. september 2018.

EAVE Producers Workshop henvender sig til producere der ønsker mere indsigt i og erfaring med europæisk koproduktion samt et øget internationalt netværk. Deltagerne er etablerede producere, som allerede arbejder i film- og/eller tv-branchen med fiktion såvel som dokumentar.

Kurset strækker sig over et år og består af tre workshops af hver en uges varighed, og med individuel opfølgning for hver enkelt deltager i de mellemliggende perioder.

Hovedtemaerne for de tre workshops varierer og dækker over alle produktionens faser fra udvikling til finansiering og distribution. Hver workshop er bygget op af en kombination af oplæg, gruppearbejde, casestudier, pitch-træning mv. og med løbende besøg af eksperter, konsulenter og beslutningstagere inden for film- og mediebranchen. Deltagerne deles op i grupper, som ledes af erfarne producere.

Kursusdeltagerne bliver en del af EAVE-netværket, et bredt producer-netværk, som består af nuværende og tidligere kursusdeltagere.

Datoer

  • WORKSHOP 1: 8.-15. marts 2019 i Luxembourg (LU)
  • WORKSHOP 2: Juni 2019 i Serbien (RS)
  • WORKSHOP 3: Oktober 2019 i Leipzig (DE)

Ansøgningsfristen er forlænget til den 7. september 2018.

Der vil blive afholdt personlige interviews med udvalgte ansøgere i efteråret 2018, og der gives endeligt svar til december.

Læs mere på EAVE's hjemmeside.