Kom til infomøde om ACE Producers Network

Det anerkendte efteruddannelsesprogram og netværk ACE Producers ønsker flere danske producere i deres netværk og inviterer til infomøde for producere, der er interesserede i at ansøge om deltagelse i ACE årgang 31.

ACE Producers inviterer til online møde for producere, der kunne være interesserede i at ansøge om deltagelse i ACE #31.

På mødet kan du høre om deres efteruddannelsesprogram samt netværket og finde ud af om dette er det rigtige år for dig at ansøge.

ACE's produceransvarlige, Al Williams, vil præsentere optagelseskravene og udvælgelsesprocessen og give råd om, hvilken type projekt, man bør ansøge om deltagelse med.

Hvert år optages 18 erfarne producere i ACE Netværket efter at have afsluttet ACE-programmet, der består af tre workshops med fokus på producerens nøgleposition og unikke ansvar igennem hele processen med at skabe film: udvikling, finansiering, produktion, marketing og distribution.

Erfarne, uafhængige producere ansøger om deltagelse med et projekt, der er under udvikling og som er egnet til koproduktion og målrettet det internationale marked.

I løbet af det tumultariske år, som branchen og hele verden har været igennem, har ACE Netværket vist sig at være et utroligt værdifuldt "fyrtårn" for sine producere. I disse usikre tider har behovet for at etablere forbindelser, opbygge netværk og lære nye måder at tilpasse sig i en stadigt skiftende audiovisuel branche nemlig vist sig at være vigtigere end nogensinde før.

Deadline for at ansøge om optagelse på ACE #31 er d. 3. maj 2021.
Du kan læse mere om programmet her.

Tilmelding til infomødet d. 19. april sker ved at skrive til ace@ace-producers.com.