LiM: Call for Development Angels

WORKSHOP. Ønsker du at styrke dine evner til at følge og rådgive i udviklingen af spillefilmsprojekter? Manuskriptudviklingskurset Less is More (LiM) er åben for tilmeldinger for "Development Angels" til LiM2020. Deadline er d. 15. januar.

Professionelle filmfolk så som producere, story editors, development executives, salgsagenter, filmkonsulenter, projektredaktører og lignende kan nu søge om at blive "Development Angels" på LiM2020.

LiM2020 Development Angel

Hvor & hvornår
Workshop 1:
Marts 2020 - Przegorzały, Krakow-regionen, Polen

Workshop 2:
Juni 2020 - Plouneour-Brignogan, Brittany, Frankrig

Workshop 3:
Oktober 2020 - Vilnius-regionen, Litauen

NB! Som Development Angel deltager man kun på én af de tre workshops. Hver workshop varer 5-6 dage. 

Fee
300 EUR

Deadline
Ansøgning sendes via LiM's website senest d. 15. januar 2020 

Læs mere

LiM er et manuskriptudviklingskursus, hvor udvalgte teams af producere og instruktører får værktøjer, metoder og tutor-vejledning til at udvikle deres spillefilmsprojekter.

Som Development Angel på LiM får du mulighed for at arbejde sammen med de udvalgte teams i udviklingsprocessen, med udgangspunkt i de tilgange, manuskonsulenterne hos LiM har udviklet. Du deltager også i masterclasses og sessioner, der dykker ned i specifikke udviklingsværktøjer.

Sådan foregår det

LiM er opdelt i tre workshops af én uges varighed i hhv. Polen, Bretagne og Litauen.

Der udvælges i alt 12 Development Angels per år, hvoraf der deltager fire på én workshop.

På workshoppen er man med til at monitorere udviklingen af fire projekter, samtidig med at man bliver trænet i at give feedback og i metodologi af LiM's kunstneriske direktør Antoine Le Bos.

Ansøgningen sendes online, inkl. link til en treminutters video, hvor man præsenterer sig selv og sin motivation for at blive Development Angel.