MEDIA-film i danske biografer: Marts 2019

MEDIA-premierer.

LØFTE VED DAGGRY

Romain Gary, der var født Roman Kacew i det gamle russiske kejserrige, levede tusind liv; hvert og ét fyldt med eventyr, mystik og passion og alt sammen orkestreret for at gøre sin mor stolt.

Baseret på en af Frankrigs mest berømte forfatteres liv, fortæller 'Løfte ved daggry' historien om Romain Gary's opvækst fra barndommen over de unge år som student i Paris til hans karriere som pilot under Anden Verdenskrig.

Filmen distribueres i Italien og Holland med støtte fra MEDIA-delprogrammet.

Biografpremiere: 7. marts

 

SILVIO OG DE ANDRE

Paolo Sorrentino spidder italiensk politik i denne satiriske, profane og fantasifulde fiktionalisering af den kontroversielle italienske politiker Silvio Berlusconi og hans inderkreds i tiden op til hans forfald.

Tony Servillo ('Den store skønhed') spiller Berlusconi med en eminent balance, og filmen er en visuel godbid i sin skildring af den overflod af magt, penge og seksuelle udskejelser der hørte sig til under Silvios herredømme.

Filmen distribueres i Estland, Grækenland, Litauen og UK med støtte fra MEDIA-delprogrammet.

Biografpremiere: 14. marts

 

ALLE VED DET

I en idyllisk landsby lidt uden for Madrid samles familiemedlemmer fra nær og fjern til stor fest. Laura ankommer fra Buenos Aires til sin hjemby for at fejre søsterens bryllup og medbringer sin teenagedatter og søn. Under festen forsvinder Lauras datter på mystisk vis og det bliver starten på en febrilsk jagt for at finde hende samtidig med, at familiens største hemmelighed kommer frem i lyset.

Scanbox Entertainment har modtaget støtte fra MEDIA-delprogrammet til den danske distribution.

Biografpremiere: 21. marts

 

HACKER

Benjamin er en 13-årig usædvanligt god hacker, der aldrig har kendt sin far og hvis mor forsvandt da han var 7 år. Da der pludselig er tegn på at hans mor stadig er i live, beslutter Benjamin sig - i samarbejde med veninden Savannah og med hjælp fra moderne teknologi - at starte sin egen hemmelige undersøgelse af, hvad der er sket med hans mor.

Toolbox Film modtog udvilklingsstøtte til filmen under MEDIA-delprogrammets ordning Slate Funding.

Biografpremiere: 28. marts