Mød folkene bag Drama Series Days/Berlinale Series og Berlinale Co-Production Market

Branchemøde. DFI International og Creative Europe MEDIA Desk inviterer branchen til et møde med Co-Head of Berlinale Co-Production Market, Martina Bleis, og Head of Berlinale Series, Solmaz Azizi. Det foregår tirsdag den 9. oktober 2018 kl. 15-17 på DFI.

På mødet vil Berlinale Co-Production Market og Drama Series Days blive præsenteret, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål til, hvad man kan få ud af begge markeder, samt hvordan man kan deltage. Begge events, som ligger under Berlin filmfestivalen, er nogle af de vigtigste, hvis man vil pitche og finansiere hhv. spillefilm og tv-serier. Drama Series Days er desuden et vigtigt publikums- og salgsvindue for tv-serier.

Bille August's 'Lykke-Per' blev præsenteret på Berlinale Co-Production Market i 2016 og blev i 2018 vist som en del af den danske showcase. (Foto: Rolf Konow)

Co-Production markedet udvælger hvert år 35 højprofil filmprojekter, 8 tv-serieprojekter, 12 romaner med ledige rettigheder samt 5 interessante film selskaber, som alle får mulighed for at præsentere sig for internationale finansiører. Der er en-til-en møder og netværksaktiviteter med ca. 600 erfarne producere, salgsagenter, tv-stationer og andre finansiører. Deadline for at ansøge om at deltage i markedet er den 10. oktober 2018.

Læs mere om Berlinale Co-Production Market her.

Berlinale Series er en eksklusiv platform for nye serier, der vises for Berlin filmfestivalens publikum. På den professionelle del, Drama Series Days, er der seminarer, pitching sessions, networking og mulighed for at møde tv-stationer fra mange lande.

Læs mere om Berlinale Drama Series Days her.

 

Tid og sted

Tirsdag d. 9. oktober 2018 kl. 15:00-17:00 i Arbejdsbiografen på 3. sal i Det Danske Filminstitut.

Tilmelding

Deltagelse er gratis, men grundet begrænsede pladser er tilmelding nødvendig via mail til Katrine Bjaarnø (katrineb@dfi.dk) senest den 5. oktober 2018.