Production Value 2021

TRAINING. Den 15. udgave af Production Value – The European Scheduling & Budgeting Workshop finder sted i Retz i Østrig fra den 16.-24. januar 2021. Ansøgningsfristen er d. 20. november 2020.

Kurset Production Value 2021 fokuserer på optimering af planlægning og budgettering og henvender sig til to målgrupper:

 • Assisterende instruktører, der ønsker at løfte deres evner inden for planlægning på internationalt niveau, vide mere om at optage i andre lande og at udvikle et europæisk netværk.
 • Junior line producere, produktions- og indspilningsledere, som ønsker at prøve kræfter med komplekse koproduktioner, udforske samspillet mellem forskellige finansieringsformer og at udvide deres professionelle erfaring.

  Fakta

  Datoer
  16.-24. januar 2021

  Sted
  Retz, Østrig

  Ansøgningsfrist
  20. november 2020

  Læs mere om optagelseskrav, priser og ansøgningsprocedure på

Production Value er et veletableret kursus i den europæiske filmbranche. Denne 8-dages workshop sigter mod at styrke det kreative partnerskab mellem assisterende instruktører, line producere, produktionsledere, producere og instruktører.

På kurset arbejdes der med syv europæiske spillefilm og miniserier i pre-produktion, og kurset bestræber sig på at imødekomme de kreative og økonomiske udfordringer ved hvert projekt.

Kurset arrangeres af FOCAL (Schweiz) i samarbejde med Svenska Filminstitutet, Norsk Filminstitutt og Finnish Film Foundation.