The Creative Input lanceres i Göteborg

Det nye branchekatalog, The Creative Input, lanceres i forbindelse et seminar den 3. februar på Göteborg International Film Festival 2016. Kataloget har til hensigt at promovere 60 nordiske filmklippere, filmkomponister og lyddesignere for den internationale branche.

Nordiske filmarbejdere er talentfulde, professionelle og effektive og har derfor meget at tilføre internationale koproduktioner. Formålet med kataloget, The Creative Input, er at synliggøre nogle af de nordiske landes mest talentfulde filmklippere, filmkomponister og lyddesignere internationalt og styrke den nordiske deltagelse i europæiske koproduktioner. 

Kataloget består af fem filmklippere, fem filmkomponister og fem lyddesignere fra henholdsvis Finland, Norge, Sverige og Danmark. De i alt 60 profiler er, på baggrund af en motiveret ansøgning, blevet udvalgt til kataloget af en jury i hvert land. The Creative Input lanceres i forbindelse med et seminar på Göteborg International Film Festival 2016. 

Seminar og katalog-launch

På seminaret vil initiativtager Roar Skau Olsen fortælle om hensigten med det nye branchekatalog og dele erfaringer fra sit arbejde på den kroatisk-danske koproduktion "Quit Starring at My Plate", som er instrueret af Hana Jusics og produceret af Ankica Jurić Tilić, Kinorama HR og det danske produktionsselskab Beofilm. 

Om The Creative Input

The Creative Input er et projekt udtænkt og initieret af den danske lyddesigner, Roar Skau Olsen / Tonemestrene ApS, støttet af Nordisk Film Fonden i Danmark og realiseret i samarbejde med de Nordiske Creative Europe MEDIA Desks. Kataloget er et pilotprojekt for et større og mere ambitiøst initiativ, der skal fungere som en kurateret guide til den store og mangefacetterede kreative talentmasse, der er selve grundstammen i den Europæiske filmbranche.

Få nyheder og notifikationer om The Creative Input.


Tonemestrene_logo_210


Nordic-Desks_210


Logo-Nordisk-Film-Fonden_210

Herefter vil den svenske producer Erika Wasserman fra Idyll Film og den danske filmklipper Theis Schmidt fortælle om, hvordan deres samarbejde på Axel Peterséns nye film "Under the Pyramid" (SE/NL) kom i stand, og hvilken betydning den danske filmklippers kreative input har haft for filmen.

Seminaret modereres af Ene Katrine Rasmussen, Creative Europe Desk Danmark, og skydes i gang med kaffe og lanceringen af kataloget The Creative Input.

Tid og sted

Onsdag 3. februar 2016, kl. 17:30-18.30
Hotell Scandic Rubinen, Kungsportsavenyn 24, 411 34 Göteborg, Sverige