DFI-Bogen bliver styrket på web

Ændret brugeradfærd er hovedårsagen til, at DFI-Bogen fremover kun udkommer online og på mobil. Det Danske Filminstitut søger samtidig en ny redaktør til at stå i spidsen for en styrket DFIbogen.dk, så filmbranchens "De gule sider" også i fremtiden bliver til stor gavn for brugerne.

DFI-Bogen har eksisteret i 25 år, det seneste årti også på web. Opslagsværket er kun blevet mere populært med årene og oplever stor opbakning fra branchen.

Nu vender vi et blad og glæder os til at lægge kræfter i at optimere opslagsværket online og på mobil og udnytte de muligheder, som de elektroniske platforme giver. Dermed kan DFIbogen.dk også fremover fungere som en vigtig ressource for både filmarbejdere, firmaer, annoncører og sponsorer.

Vi søger derfor en redaktør, der vil være med til at sparke vores nye og forbedrede version af DFIbogen.dk i gang og sikre, at det stadig bliver nemt og bekvemt at finde alt og alle, der har relation til dansk film.

Trives du i kontakten med en mangfoldig brugerskare, har du næse for gode brugerløsninger på web, og kan du tæmme større mængder data og detaljer, så er opgaven som freelance redaktør for DFIbogen.dk måske noget for dig. Læs hele jobbeskrivelsen på dfi.dk.