Distributionsforum på CPH:DOX

I forbindelse med CPH:DOX i november afholdes distributionsforummet DOX:FORUM endnu en gang. Det foregår over tre dage fra 11. til 13. november og danner ramme om festivalens markedsdel og et learning lab for producere om alternativ distribution af dokumentarfilm.

På DOX:FORUM vil ca. 15 internationale dokumentarprojekter i produktion eller postproduktion blive præsenteret for inviterede distributører, som repræsenterer en række kanaler for distribution af dokumentarfilm, såsom biografdistribution, dvd-udgivelse, onlineplatforme, m.m. Alle deltagende projekter tilbydes en række one-on-one-møder med de inviterede distributører og en konsultation med en erfaren distributionskonsulent.

DOX:FORUM vil desuden være krydret med seminarer, master classes samt en række networking events og aftenaktiviteter.

Projekterne skal som hovedregel være i spillefilmslængde og have et internationalt perspektiv. Projekter, der arbejder visuelt og kreativt med afbildning af virkeligheden, krydser grænser og eksperimenterer med genren, vil blive særlig prioriteret. Projekter, der er egnede til eller indebærer alternativ distribution, er ligeledes af særlig interesse.

Tilmelding

Deadline for tilmelding er 4. september 2009.

For yderligere oplysninger: 
Brancheansvarlig Riina Spørring Zachariassen, riina@cphdox.dk, 3312 0005