Distributionskoordinator og Produktionsassistent søges til Filmværkstedet

/ Læs det fulde opslag på dfi.dkFor begge stillinger gælder, at ansøgeren skal være på dagpenge, kontanthjælp eller være berettiget til virksomhedspraktik.

Distributionskoordinator
Praktikforløbets overordnede formål er, at vejlede producenter af værkstedsstøttede titler i at distribuere deres film. Det handler først og fremmest om at se, hvilket potentiale filmen har i forhold til danske og udenlandske festivaler. Derefter handler det om at se på andre "vinduer" for filmen; tv, web, DVD og andre nye vinduer. På Filmværkstedet er vi meget åbne for, at du selv sætter dit præg på din praktikperiode.

I det omfang det er muligt og relevant kan du inddrages i arbejdet med at udvikle og arrangere seminarer og workshops.Vi forventer, at du er udadvendt, initiativrig og selvstændig, og at du mestrer et godt engelsk i skrift og tale, basal it-kendskab er nødvendig.Produktionsassistent
Har du en drøm om at uddanne dig til produktionsleder eller producer i filmbranchen, og er du aktiveringsberettiget, så har Filmværkstedet måske en plads til dig som produktionsassistent. Vi kan tilbyde et aktiveringsforløb, hvor du vil komme bredt omkring filmproduktion. Lige fra ansøgning, over optagelser, postproduktion til premiere og lancering. Du vil bl.a. få indblik i, hvordan man ansøger med manuskripter, budgetter og produktionsplaner. Du vil få en bred viden om bl.a. optageformater og efterarbejdsprocedurer.

Vi forventer, at du er udadvendt, initiativrig og selvstændig, basal it-kendskab er nødvendig.
/ Læs det fulde opslag på dfi.dk___________________________________________________________________________Filmværkstedet er en afdeling i Det Danske Filminstitut og har til formål at fremme professionelt eksperimenterende filmkunst og talentudvikling. Vi støtter med professionelt apparatur og materialer. Der er 4 fastansatte og ca. 15 personer i praktik og jobtræning.

Spørgsmål vedr. de to stillinger rettes til produktionsleder Maria Schou Andersen på 33 74 34 83 eller mariaa@dfi.dkAnsøgningsfrist: senest mandag d. 16. februar, men gerne før. Der vil blive afholdt samtaler med relevante kandidater løbende.Ansøgninger med relevant CV sendes til mariaa@dfi.dk eller:Maria Schou Andersen
Produktionsleder
DFI / Filmværkstedet
Gothersgade 55
1123 København K