Dokumentarfilmsworkshop 19. oktober

Udvikling af dokumentarfilmWorkshoppens 8 deltagere indsender hver et præsentations-materiale til en dokumentarfilm. På workshoppen vil de blive gennemgået et for et i fællesskab. Der vil være fokus på:

Projektpræsentation
Instruktørens fortællerposition
Metode
Struktur
Visuel dokumentation frem for verbal dokumentation
Filminstituttets støttepolitik

Workshoppen afholdes af Prami Larsen; uddannet cand. comm. fra RUC, gennemgik Den Danske Filmskoles 5 ugers introkursus til manuskriptlinien i 1990 - lærere: Mogens Rukov og Lars Kjeldgaard. Deltog i Philip LaZepniks 1 uges workshop: Fra pitch til treatment på Den Danske Filmskole i 2001. Har netop deltaget i Arista Development's Storyeditor workshop med Stephen Cleary, Simon van der Borgh og Hannah Kodicek som lærere. Har skrevet, klippet og instrueret - og været medforfatter på - over 30 film, mest dokumentar. Læser omkring 200 projektforslag om året. Har afholdt en række manusworkshops og deltager i udviklingen af film på såvel manuskriptplan som i klippefasen.Tilmelding Tilmelding sker ved at udfylde denne formular med navn, adresse, cv. - luk formularen og gem den på "skrivebordet" for eksempel. Sendes som vedhæftet fil til Louise Haugstrup Jensen, louisehj@dfi.dk. Kun tilmelding pr. email senest den 2. oktober kl. 12:00.

Samme dag, 2. oktober, senest kl. 12:00 skal projektpræsentation være modtaget på Filmværkstedet - mailet eller sendt med post.

For yderligere oplysninger, kontakt:Det Danske Filminstitut / FilmværkstedetPrami Larsen / 3374 34 84 / pramil@dfi.dk