Dokumentarworkshop 27. februarMed deadline for tildelding den 9. februar afholdes workshop for dokumentarprojekter den 27. februar. Der vil være fokus på:

Projektpræsentation
Instruktørens fortællerposition
Metode
Struktur
Visuel dokumentation frem for verbal dokumentation
Filminstituttets støttepolitik

Workshoppen afholdes af Prami Larsen; uddannet cand. comm. fra RUC, gennemgik Den Danske Filmskoles 5 ugers introkursus til manuskriptlinien i 1990 - lærere: Mogens Rukov og Lars Kjeldgaard. Deltog i Philip LaZepniks 1 uges workshop: Fra pitch til treatment på Den Danske Filmskole i 2001. Har deltaget i Arista Development's Storyeditor workshop med Stephen Cleary, Simon van der Borgh og Hannah Kodicek som lærere. Har skrevet, klippet og instrueret og været medforfatter på over 30 film, mest dokumentar. Læser omkring 200 projektforslag om året. Har i flere år afholdt workshops og deltager i udviklingen af film på såvel manuskriptplan som i klippefasen.

Workshoppens 8 deltagere får inden selve workshoppen tilsendt de øvrige deltageres præsentationsmateriale til en dokumentarfilm. På workshoppen vil de 8 præsentationer blive gennemgået ét for ét i fællesskab. På grund af det lave antal deltagere vil der blive foretaget udvælgelse blandt de tilmeldte. Det koster kr. 100,- at deltage. Workshoppen starter kl. 09:15 og man må påregne at vi først kan slutte omkring kl. 17:00.

Tilmeldingsskema samt praktiske oplysninger kan downloades fra www.filmworkshop.dk.

For yderligere oplysninger, kontakt:

Prami Larsen, pramil@dfi.dk, 3374 3484