DOX CONNECTED


- Film om netværk 50.000 kroner, digitalt optageudstyr og hjælp fra professionelle filmfolk. Det er Filmværkstedets nye tilbud til engagerede unge, der har lyst til at lave dokumentarfilm.
DOX CONNECTED - FILM OM NETVÆRK er både en mulighed for at komme til at lave film og et crash kursus i filmproduktion. Op til fem nye film sættes i gang. Vi indkalder forslag til film, der indkredser følgerne af de forandringer Danmark har gennemgået indenfor familien, velfærdsstaten, fritids- og arbejdslivet. Vi vil se, hvad det har fået af betydning at selvbestaltede netværk spiller en stor rolle i konkurrence med familie og offentlige institutioner. Vi vil se det fremstillet visuelt, originalt, frækt og fornyende.
DOX CONNECTED henvender sig ikke alene til instruktører, men også producere, researchere, klippere, forfattere og fotografer, som brænder for at lave film om menneskers situation i et socialt, politisk og økonomisk lys - både nationalt og globalt.
DOX CONNECTED introduceres torsdag den 6. september kl. 10:00 og torsdag den 13. september i Bio Carl, Cinemateket, Gothersgade 55. Tilmelding senest onsdag den 29. august kl. 12:00 på tilmeldingsskema.
Regler for produktionenDe 10 regler:1. instruktøren må ikke være fyldt 28 år ved deadline for ansøgning den 27. september 2007 2. kerneteamet skal deltage i seminarer og workshops3. filmprojektet skal holde sig indenfor temaet: "netværk" 4. internettet skal medtænkes i projektforslaget fra første færd 5. udvælgelsen foretages af en redaktion bestående af 2 eksterne konsulenter og den tekniske, den daglige og projektlederen på Filmværkstedet6. projekterne skal etablere samarbejde med en producer i et privat produktionsselskab7. op til 10 projekter udvælges til produktion af dummy og kan søge om op til kr. 20.000 i udviklingsstøtte og får adgang til udstyrsstøtte8. op til 5 projekter udvælges til produktionsstøtte og kan søge op til kr. 50.000 i kontantstøtte og får adgang til udstyrsstøtte9. distribution og rettigheder afklares inden lancering10. Sæt alt på spil! Fornyelse opnås ikke uden at tage chancer

DOX CONNECTED: www.filmworkshop.dk eller ring til 3374 3480.
For yderligere oplysningerDet Danske FilminstitutLeder af DFI Filmværkstedet Prami Larsen, 3374 3484, pramil@dfi.dkProduktionskoordinator Monica Hellström, 3374 3483, monicah@dfi.dk