EAVE Producers Workshop 2017

KURSUS. EAVE søger deltagere til 2017-udgaven af det eftertragtede kursusforløb EAVE Producers Workshop. Ansøgningsfristen er forlænget til 23. september.

EAVE Producers Workshop henvender sig til erfarne producere, både inden for fiktion og dokumentargenren, som allerede arbejder i film- og tv-branchen, men som ønsker at styrke sin viden og erfaring med europæisk koproduktion.

Kurset forløber over et år og består af tre workshops af hver en uges varighed og med individuel opfølgning for hver enkelt deltager i de mellemliggende perioder. Hovedtemaerne for de tre workshops er 'Development', 'Packaging' og 'Finance & Distribution'. Hver workshop er bygget op af en kombination af oplæg, gruppearbejde, casestudier, picthtræning mv. og med løbende besøg af eksperter, konsulenter og beslutningstagere inden for film- og medieverdenen. Deltagerne deles op i grupper, som ledes af erfarne producere

De tre workshops afholdes i 2017 i:
Luxemburg (2-9. marts)
Lodz, Polen (juni)
København (23-30. oktober)

Kursusdeltagerne får desuden mulighed for at blive en del af EAVE netværket, et bredt producentnetværk, som består af nuværende og tidligere kursusdeltagere.

Ansøgningsfrist: 23. september.

Læs mere om EAVE Producers Workshop.