EAVE PRODUCERS WORKSHOP 2018

KURSUS. EAVE søger deltagere til 2018-udgaven af det eftertragtede kursusforløb EAVE Producers Workshop, som både udvider netværk og tilbyder merindsigt i europæisk koproduktion. Ansøgningsfristen er den 1. september 2017.

EAVE Producers Workshop henvender sig til producere med ønske om merindsigt og erfaring med europæisk koproduktion. Deltagerne er etablerede producere, som allerede arbejder i film- og/eller tv-branchen med fiktion såvel som dokumentar.

Kurset strækker sig over et år og består af tre workshops af hver en uges varighed og med individuel opfølgning for hver enkelt deltager i de mellemliggende perioder. Hovedtemaerne for de tre workshops varierer og dækker over alle produktionens faser fra udvikling til finansiering og distribution. Hver workshop er bygget op af en kombination af oplæg, gruppearbejde, casestudier, picthtræning mv. og med løbende besøg af eksperter, konsulenter og beslutningstagere inden for film- og mediebranchen. Deltagerne deles op i grupper, som ledes af erfarne producere.

Kursusdeltagerne bliver en del af EAVE netværket, et bredt producentnetværk, som består af nuværende og tidligere kursusdeltagere.

Tid og sted

WORKSHOP 1: 8.-15. marts 2018, Luxemburg
WORKSHOP 2: Juni 2018, Stavanger, Norge
WORKSHOP 3: Oktober 2018, Santiago de Compostela, Spanien

Ansøgningsfristen er den 1. september 2017.

Læs mere her.