Emerging Producers 2017

Jihlava IDFF inviterer unge, talentfulde dokumentarproducere til at søge deltagelse i den femte udgave af Emerging Producers. Ansøgningsfristen er 31. marts 2016.

Emerging Producers er et promoverings- og netværksprojekt, som skal introducere den nye generation af unge, talentfulde, europæiske dokumentarproducere til branchefolk fra forskellige områder af filmindustrien. Ved at facilitere en kreativ platform for professionelle inden for dokumentarbranchen, er det endvidere projektets ambition at styrke potentialet for fremtidige europæiske koproduktionssamarbejder. 

Workshop-programmet er bygget op af netværksarrangementer, forelæsninger og interessante case studier fra den europæiske branche. Ansøgere til Emerging Producers 2017 forventes at være:

  • Producere med flere års erfaring fra det lokale filmmarked med potentiale, ambition og kapacitet til at agere på det europæiske marked (studerende eller nyligt uddannede vil ikke blive taget i betragtning)
  • Producere, som har mindst én realiseret film bag sig (fiktion eller dokumentar af mellem- eller spillefilmslængde), som har været i festival- eller biografdistribution, mv. 

Forudgående deltagelse i anerkendte kursusforløb betragtes som en fordel. 

Emerging Producers finder sted under Jihlava Iinternational Documentary Festival fra den 26.-30. oktober 2016 , og de udvalgte deltagere vil blive annonceret i løbet af sommeren 2016.

Ansøgningsfristen er 31. marts 2016. 

Emerging Producers 2017 er organiseret og kurateret af Jihlava IDFF med støtte fra bl.a. Creative Europe MEDIA. 

Læs mere om Emerging Producers 2017.