ESOF 2014

EuroScience Open Forum 2014 finder sted i København i Carlsberg byen og har en ambition og at bygge bro mellem videnskab og resten af samfundet - måske også filmbranchen?

ESOF 2014 er et åbent forum, hvor videnskabens og forskningens brede rolle i samfundet bliver diskuteret - og ikke mindst som brobygger til andre dele af videnskaben og samfundet som helhed. Konferencen finder sted hvert andet år i en større europæisk by, og i 2014 er det så Københavns tur til at være vært.

Grunden til, vi vælger at sende denne nyhed ud til den danske filmbranche er, at der i Horizon 2020, som er EU's støtteprogram til Innovation og Forskning, ligger en enorm sum støttemidler, som vi håber kan finde vej til Danmark. Creative Europe Desk Danmark og Det Danske Filminstitut arrangerede således i starten af maj 2014 en to dages workshop, der havde til formål at lave de indledende undersøgelser til et frugtbart samarbejde mellem videnskabsverden og dokumentarfilm.  Workshoppen var de første spadeskridt på vejen mod større synergi mellem videnskab og dokumentar - og måske støttekroner fra Horizon 2020 til at realisere samarbejdet.

EuroScience Open Forum finder sted den 21.-26. juni 2014 i Carlsberg byen i København.

Læs mere om ESOF 2014 her

Læs mere om Horizon 2020 her