EURODOC 2017

KURSUS. EURODOC Production er specialdesignet til producere med et internationalt dokumentarprojekt i udvikling, som ønsker kvalificeret sparring med professionelle kræfter fra fx Danish Documentary Production, Autlook Filmsales og Aljazeera Documentary Channel. Ansøgningsfristen er 30. november 2016.

EURODOC fokuserer på forretningsudvikling og styrkelse af det enkelte projekts finansiering og internationale markedsstrategi. Kurset er desuden en skræddersyet til de producere, som ønsker at udvide deres netværk og kendskab til den internationale dokumentarfilmbranche.

Kursusprogrammet består af 3 x workshops af hver seks dages varighed fordelt over 8 måneder:

Session 1 – Development / marts 2016 (sted og dato TBA)
Session 2 – Budgeting, Financing, & Packaging / juni 2016 (sted og dato TBA)
Session 3 – Meeting the Commissioning Editors / oktober 2016 (sted og dato TBA)

De tre workshops afholdes i tre forskellige europæiske byer, som i 2015 var Düsseldorf, Tyskland, Sintra i Portugal og Nîmes, Frankrig.

EURODOC henvender sig primært til producere med internationale dokumentarprojekter i udvikling, ansatte (commisioning editors) i tv-stationernes dokumentarafdelinger samt dokumentarfilmkonsulenter.

Der udvælges i alt 30 deltagere fra Europa og internationalt. Deltagerne ledes af henholdsvis Matthieu Belghiti (producer WHAT'S UP Films, Frankrig) og Heino Deckert (producer & distributør, MA.JA.DE. Filmproduktion, Tyskland) og suppleres af professionelle internationale kræfter som Sigrid Dyekjær, Danish Documentary Productions; Salma Abdalla, CEO, Autlook Filmsales; Lucianp Barisone, Director, Visions du Réel; Mohammed Belhaj, Executive Producer, Aljazeera Docmentary Channel, m.fl.

Ansøgningsfristen er 30. november 2016

Læs mere om EURODOC Prodution 2017 og find guidelines og ansøgningsformular.