Europæisk temadag om finansiering og fundraising

Creative Europe, Det Danske Filminstitut og Slots- og Kulturstyrelsen inviterer til europæisk temadag om finansiering og fundraising af kultur- og medieprojekter. Arrangementet foregår hos Slots- og Kulturstyrelsen den 26. april.

Arrangementet byder på inspirerende oplæg fra exceptionelle eksempler inden for finansiering af kultur- og medieprojekter. 

Vi har inviteret Zetland, Aalborg Karneval, Sun Creature Studios og Rokoko til at dele deres erfaringer med crowd-funding, publikumsudvikling og fundraising. De nordiske og europæiske støtteprogrammer samt tre private fonde vil indvie os i deres prioriteringer og strategier for fremtiden, og Creative Europe Desk Slovenien er inviteret til at fortælle hvordan de, på trods af landets lille størrelse, har stor succes med at få kulturprojekter igennem. 

På markedspladsen vil I kunne møde samtlige støtteorganer og få svar på mere dybdegående spørgsmål, og vores "støtte-cafe" vil være et oplagt sted at netværke og møde de andre deltagere. 

Program

Programmet er bygget op af flere samtidige oplæg i forskellige lokaler centreret omkring vores markedsplads og netværkscafe. Det er således muligt at plukke programpunkter og oplæg ud og sammensætte sit eget program efter specifik interesse.
I løbet af eftermiddagen vil I kunne møde:
Statens Kunstfund  Creative Europe – MEDIA
Rokoko Europa for Borgerne
Kulturkontakt Nord  Zetland
Aalborg Karneval  Bikubenfonden 
Nordisk Kulturfond  Det Obelske Familiefond 
Erasmus+  Creative Europe Desk – Slovenien 
Creative Europe – Kultur 

Tid og sted

26. april 2016, kl. 13-17.30
Slots- og Kulturstyrelsens foyer
H.C. Andersens Boulevard 2, København V

Tilmelding

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendigt. Tilmeld dig her.

Det endelige program vil blive sendt direkte til deltagerene forud for arrangementet.