Få succes med europæiske koproduktioner

KURSUS. Er du nysgerrig på, hvordan finansieringen af en film som THE NEON DEMON blev strikket sammen? European Co-Production – Legal and Financial Aspects arrangeres af Erich Pommer Instituttet i Berlin og er koncentreret omkring de juridiske og økonomiske aspekter ved udvalgte europæiske koproduktioner. Der er åbent for tilmeldinger nu og frem til kursusstart 23. november.

Gode samarbejdsaftaler er vigtige for en filmproduktions succes - heldigvis er det at udarbejde og forhandle favorable aftaler en kunst, man kan lære.

Formålet med dette kursus er at klæde deltagerne på til at håndtere komplekse europæiske koproduktioner på et professionelt niveau. Der dykkes ned i relevante emner som tax incentives, statslige støtteordninger mv., og deltagerne vil få mulighed for at opbygge et netværk af europæiske kontakter.

Casestudier

En række anerkendte europæiske producenter og ledende internationale eksperter vil dele ud af deres erfaringer fra internationalt salgsarbejde og distribution. Deltagerne tages med 'behind the scenes' på nøje udvalgte, nyskabende koproduktions-cases, og får eksklusiv indsigt i de udfordringer, som opstod under produktion og distribution.

De cases, som studeres i 2016 er:

"The Neon Demon" (DK, F, US)
"Humidity" (SRB, NL, GR)
"The Lobster" (IR, UK, GR, F, NL)

Kurset finder sted fra 23-27. november 2016 i Berlin og tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet.

Læs mere om European Co-production – Legal and Financial Aspects.