Feature Expanded 2016

KURSUS. Feature Expanded: European Art Film Strategies henvender sig specifikt til filmskabere med en baggrund i den visuelle kunstverden, som har en spillefilm i udvikling. Ansøgningsfristen er 25. marts. 2016.

Feature Expanded har som målsætning at fremme filmskabere med en baggrund i den visuelle kunst og støtte dem i at bringe innovation og nye visioner ind i filmindustrien. Kurset klæder deltagerne på med den viden, de metoder og kompetencer, som de har brug for at udvikle og producere en spillefilm uden at gå på kompromis med de visioner og den nyskabelse, som disse filmskabere repræsenterer.

Kursusforløbet strækker sig over et halvt år og består af to workshops i Manchester og Firenze, som er bygget op af seminarer, filmvisninger, individuel projektvejledning og pitch-træning. Kurset kommer omkring temaerne: manuskriptudvikling, historiefortælling, projektpræsentation, finansiering, samarbejde med skuespillere og medvirkende samt distribution og lancering via nye platforme. De i alt 12 deltagere vil hver især blive tilknyttet en erfaren producer, som vil støtte dem i udviklingen af spillefilmsprojektet gennem hele kursusforløbet. 

Hvem kan søge? 

Feature Expanded optager professionelle kunstnere, som har en dokumenteret akademisk og/eller praktisk baggrund inden for den visuelle kunst. Deltagerne skal have solid praktisk erfaring med produktion af levende billeder/kortfilm og være i udvikling med deres første spillefilmsprojekt. 

Tid og sted

Workshop 1: 22-27. juni 2016 i Manchester, UK
Online sessioner: juli - oktober 2016

Workshop 2: 16-20. november 2016 i Firenze, IT 

Ansøgningsfrist: 25. marts 2016 

Læs mere om Feature Expanded.