FEATURELAB - 360 2017

KURSUS. FEATURELAB 360 velkommer fra juni til november 2017 kreative hold af manuskriptforfattere, instruktører og producere til at arbejde på deres første eller andet feature-projekt i et kursusforløb a tre workshops med fokus på manuskript, instruktion, filmkunst, lyd, postproduktion, koproduktion, salg og distribution.

FEATURELAB 360 er et ud af to initiativer fra FEATURELAB, som med fokus på produktions- og promoveringsstrategier har til hensigt på et tidligt stadie at støtte spirende filmprofessionelle med deres projekter.

FEATURELAB 360 består af tre workshops, hvor kreative hold fra 10 udvalgte projekter får muligheden for at udvikle på deres projekter ud fra skræddersyede værktøjer, tilrettelagt til hvert enkelt projekt. Adskillige eksperter med erfaring fra de grundlæggende områder af filmproduktionen vil være til stede over kursusforløbet og guide deltagerne undervejs.

De udvalgte projekter vil i slutningen af forløbet blive inviteret til TFL Meeting Event, forum for koproduktion, og kvalificerer sig ligeledes til TFL Production & Co-Production Awards.

Tid og sted

Workshop 1: 5.-11. juni 2017, Holland
Workshop 2: 10.-15. september 2017, Miskolc, Ungarn
Workshop 3 (inkl. TFL Meeting Event): 20.-26. november 2017, Torino, Italien

Ansøgningsfristen er den 1. marts 2017.

Læs mere her.