Filmværkstedet søger medarbejdere til følgende 3 jobtilskuds-stillinger:


Onliner/grader
Vi søger en person med flair for farver og filmens "look". Du er enten grafiker eller stillbilledfotograf og har kendskab (det er ikke nødvendigt, men en fordel) til AVID og/eller forskellige compositing programmer (f.eks. Shake, Combustion, After Effects, Photoshop). Du vil få et indgående kendskab til: online/grading af film, de forskellige produktionsprocesser på film og produktion af film generelt; formater, effekter, software osv. Derudover vil du komme til at arbejde på mange forskellige projekter, så der er rig mulighed for, at du kan udbygge dit faglige netværk. Oplæring vil finde sted. Læs mere.
2D/3D'er
Vi søger en person med kendskab og erfaringer i programmer som 3D Studio Max, Maya eller Softimage XSI, Adobe Photoshop, After Effects eller Fusion. Du vil sidde i et team med andre 2D / 3D folk og udføre forskellige opgaver for de produktioner, der har en bevilling på Filmværkstedet. Det kan være alt lige fra titelsekvenser, kreditlister, grafik, animationer og visuel effekts. Du vil få et indgående indblik i de forskellige processer omkring film- og videoproduktion, og du vil møde unge i forskellige funktioner i filmbranchen. Læs mere.
Produktionsassistent

Vi søger en selvstændig og initiativrig og serviceminded person til at assistere Produktionslederen i arbejdet med at styre vores 80 igangværende produktioner. Du vil komme til at foretage udstyrsbookinger og holde daglig kontakt med Filmværkstedets brugere. Derudover skal du besvare spørgsmål om Filmværkstedet i telefon og pr. e-mail, hjælpe med korrespondance, assistere med bl.a. kopieringer og arkivering af film og forskellige arrangementer såsom SneakBar, møder, seminarer og kurser m.m. Du vil lære Filmværkstedet og Filminstituttet at kende, lære om hvordan man ansøger med manuskripter, budgetter og produktionsplaner. Læs mere.

Deadline for ansøgningen er 1. februar 2008.

Ansøgning samt CV sendes til produktionsleder Monica Hellström på monicah@dfi.dk eller:

DFI / FilmværkstedetAtt: Monica HellströmGothersgade 551123 København K.

Spørgsmål kan rettes til produktionslederen på 3374 3483. Læs mere på www.dfi.dk/jobs

Det Danske Filminstitut er en statsinstitution under Kulturministeriet, som har til opgave at fremme filmkunst, filmkultur og biografkultur Danmark bl.a. ved at yde økonomisk støtte til manuskriptudarbejdelse, udvikling, produktion, lancering og forevisning af danske film og at sikre distribution af danske film. Det Danske Filminstitut opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold.