Har du styr på dine METADATA – og hvad det betyder for din forretning

REMINDER. Onsdag den 2. september kl. 9.00-11.30 inviterer Producentforeningen og Filminstituttet  til morgenworkshop om metadataprojektet FRAMe.

Producentforeningen har, med støtte fra blandt andet Det Danske Filminstitut og Nordisk Film Fonden, gennem længere tid arbejdet med en ny og bedre måde at håndtere data om danske film. Metadata (data om data) giver en samlet oversigt og indholdsfortegnelse over, hvad der findes af filer på en film, og hvor de befinder sig. Disse data er helt afgørende for, at rettighedshaverne bedst muligt kan arbejde med digital udnyttelse af filmene.

Alle danske filmproducenter, der har modtaget støtte inden for de senere år, er allerede oprettet som brugere, og deres film er registrerede i systemet.

Måske har du allerede stiftet bekendtskab med FRAMe ved en af de indledende workshops, som blev afviklet i foråret. Måske har du ikke. Vi ønsker her at samle alle op med et arrangement i Cinemateket i Gothersgade.

Program

9.00 Kaffe i foyeren i Cinemateket
9.30 - 11.30 Introduktion til projektet /Oplæg ved filminstituttets adm. dir. Henrik Bo Nielsen / Projektets baggrund og opståen ved projektleder Erik Crone / Beretning fra en producent, der har afprøvet systemet

Sted: Cinemateket i Gothersgade 55, København

Tilmelding til Line fra Producentforeningen: lj@pro-f.dk

Venlig hilsen

Henrik Bo Nielsen               Klaus Hansen 
Det Danske Filminstitut       Producentforeningen