Informationsmøde i Odense

Til dette informationsmøde på Slottet i Odense den 31. marts 2014 kl.15-17 kan du få et bedre indblik i støttemulighederne i Creative Europe programmerne, som både omfatter kultur- og mediadelprogrammet.

Creative Europe Desk Danmark, FilmFyn og Kulturregion Fyn inviterer de kreative brancher til informationsmøde om Et kreativt Europa mandag 31. marts kl 15.00-17.00 på Slottet i Odense, indgang C i lokale Rosen.

Creative Europe Desk Danmark består af det tidligere Cultural Contact Point fra Kulturstyrelsen og det tidligere MEDIA Desk fra Det Danske Filminstitut. De 2 kontorer er fra 2014 indgået i et tæt samarbejde omkring programmet Et Kreativt Europa. Et Kreativt Europa er en sammenlægning af de tidligere EU Programmer: Culture 2007, MEDIA 2007 og MEDIA Mundus.

Program for arrangementet:
Kl. 15.00. Velkomst Bo Damgaard, direktør FilmFyn
Kl. 15.10: Stine Eskesen Keiding, programleder, Kulturregion Fyn
Kl. 15.15: Præsentation af kulturdelen af Et Kreativt Europa, herunder støttemuligheder og ændringer i forhold til det tidligere program, ved Asbjørn Kristensen Høgsbro (Kulturstyrelsen)
Kl. 16.00: Præsentation af MEDIA Delen at Et Kreativt Europa. Herunder støttemuligheder og ændringer i forhold til det tidligere MEDIA program, ved Ene Katrine Rasmussen (Creative Europe)
Kl. 16.30. Præsentation af ”Det 3. ben”. Fællesaktiviteter for de 2 delprogrammer, ved Asbjørn Kristensen Høgsbro
Kl. 16.40. Creative Europe Desk Danmark. Hvordan kommer vi til at arbejde, ved Ene Katrine Rasmussen og Asbjørn Kristensen Høgsbro. Herunder svar på spørgsmål.
Kl. 17.00. Tak for i dag.

Hvis du ønsker at booke et møde inden det officielle program med enten Asbjørn Kristensen Høgsbroe (Kulturstyrelsen) eller Ene Katrine Rasmussen (Creative Europe Media Desk) er du velkommen til at kontakte dem. 

For tilmelding til arrangementet kontakt Maiken Høj
FRIST: 25. marts 2014!