Informationsmøde om ACE producer-uddannelse

PRODUCER-UDDANNELSE. Mandag den 7. maj gæster det ansete producer-netværk og efteruddannelsesprogram ACE Danmark. Det Danske Filminstitut og MEDIA Desk Danmark tilbyder landets producerstand en eftermiddag i selskab med ACE direktør Ronan Girre, som vil fortælle om elite-uddannelsens krav og muligheder.

ACE anses for at være et af de bedste europæiske koproduktionskurser og producer-netværk i Europa. ACE henvender sig til erfarne producere, der har ambitioner om at begå sig på højeste plan inden for international koproduktion og finansiering.

ACE informationsmødet foregår mandag den 7. maj på Det Danske Filminstitut, Gothersgade 55, mødelokalet på 4. sal. kl. 14.30-16.30.

Om ACE

ACE er en forkortelse af Ateliers du Cinéma Européen. ACE tilbyder tre kurser med efterfølgende projektudvikling for professionelle filmproducenter, der har produceret mindst én spillefilm og som arbejder på en ny film til det internationale marked. Derudover er ACE et netværk for europæiske producenter.

 

Den første halvdel af informationsmødet byder på ACE direktør, Ronan Girre, som fortæller om ACE-netværkets optagelsesbetingelser, kursus-indhold, netværk, og deres mange nye internationale tiltag. Som tillæg bliver det muligt at stille spørgsmål til ACE producerne Helle Ulsteen (Kamoli Film/DK) og Helena Danielsson (Hepp Film/SE), der også vil være til stede.

I den anden halvdel af arrangementet vil der være mulighed for en-til-en møder med Ronan Girre, hvor det er muligt at få besvaret konkrete spørgsmål. 

Du kan tilmelde dig til arrangementet indtil den 30. april. Du tilmelder dig arrangementet ved at sende en mail med overskriften - ACE Informationsmøde -til Filminstituttets International Producer, Noemi Ferrer - noemis@dfi.dk.

 
Du kan finde mere information om ACE på MEDIA Desk Danmark website.