Informationsmøde om British Film Institute

INTERNATIONAL FINANSIERING. Fredag den 15. marts gæster British Film Institute Danmark. Det Danske Filminstitut tilbyder landets producere en formiddag i selskab med British Film Institute's Head of International Isabel Davis, som vil fortælle om støtte- og samarbejdsmuligheder med Storbritannien.

British Film Institute er Storbritanniens nationale filmfond, der støtter udvikling, produktion, distribution og lancering af engelske film. Derudover forvalter British Film Institute det britiske film arkiv, står for London Film Festival, udgiver film magasinet "Sight & Sound" og huser engelske MEDIA Desk. I 2011 blev forhenværende UK Film Council sammenlagt med British Film Institute.

Isabel Davis vil fortælle om de store forandringer i det engelske produktionslandskab, om British Film Institute's nuværende støttepolitik, samt informere om den engelske tax credit og om hvilke muligheder, der er for at koproducere med Storbritannien. Det Danske Filminstituts internationale producer Noemi Ferrer vil være moderator på mødet.

Informationsmødet afholdes fredag den 15. marts kl. 10.00-12.00 på Det Danske Filminstitut, Gothersgade 55, mødelokalet på 4. sal.

Du kan tilmelde dig arrangementet ved at sende en mail med overskriften "BFI informationsmøde" til Karen Jakobsen - karenj@dfi.dk. Deadline for tilmelding er den 13. marts kl. 12.00.

Du kan finde mere information om British Film Institute på www.bfi.org.uk.