Informationsmøde om Eurimages

INTERNATIONAL FINANSIERING. Hvad skal der til for at lave en god Eurimages ansøgning? Og hvordan forgår egentlig beslutningsprocessen bag kulisserne? DFI inviterer til kaffe og de sidste nye informationer om Eurimages koproduktionsstøtte.

Den næste Eurimages ansøgningsfrist ligger den 14. april 2014. Kom og hør om de nye guidelines, og hvordan man laver den bedst mulige ansøgning.

Konsulent Steen Bille, som er Danmarks repræsentant ved Eurimages, fortæller om den komplekse beslutningsproces, og hvordan man profilerer sig over for stærke europæiske konkurrenter.

Eurimages

Eurimages er en international koproduktionsfond under Europarådet i Strasbourg, der støtter produktion og distribution af spille- og dokumentarfilm.

Formålet med Eurimages er blandt andet at skabe en stærk europæisk filmindustri og en fælles identitet som modvægt til amerikansk filmkultur. Siden 1988 har Eurimages ydet støtte til mere end 1500 Europæiske koproduktioner til et samlet beløb på 455 millioner euro.

For nærmere information om Eurimages kontakt konsulent Steen Bille eller Noemi Ferrer eller se Eurimages officielle hjemmeside


Deadlines for ansøgninger til Eurimages 2014

14. april

25. august

20. oktober


Online ansøgningsskema 

Download guidelines

Derudover gennemgår DFI's internationale producer Noemi Ferrer, som tidligere har arbejdet hos Eurimages, ansøgningsdokumenterne og giver tips omkring finansieringen.

Dette informationsmøde henvender sig fortrinsvis til dem, der påtænker at søge Eurimages i løbet af 2014.

Arrangementet foregår:

Onsdag d. 19. marts 2014 klokken 14-16 i mødelokalet på 4. sal, Det Danske Filminstitut, Gothersgade 55.

Det er gratis at deltage. Tilmelding til Ditte Cohn senest fredag 14. marts 2014.

Du kan finde mere information om Eurimages på deres hjemmeside