Informationsmøde om Nordisk Film & TV Fond

INTERNATIONAL FINANSIERING. Nordisk Film & TV Fond inviterer danske producenter og distributører og andre med interesse for ordningen til informationsmøde torsdag den 24. april 2014 på Det Danske Filminstitut.

Den nyudnævnte chef for Nordisk Film & TV Fond, Petri Kemppinen og projektleder for fiktion, Torleif Hauge inviterer til informationsmøde om fondens aktiviteter og støttemuligheder til produktion og distribution af film og tv drama.

Torsdag den 24. april 2014 kl. 12.30-14.00 på Det Danske Filminstitut, Gothersgade 55, mødelokalet på 4. sal

Der vil også være mulighed for at booke en-til-en-møder med Petri Kemppinen og Torleif Hauge samme eftermiddag mellem kl. 14-17.

Tilmelding både til informationsmødet og en-til-en-møder sker ved at sende en email til torleif@nordiskfilmogtvfond.com senest 7. april 2014.

Se invitationen for yderligere information


Om Nordisk Film & TV Fond

Nordisk Film & TV Fond blev etableret i 1990 og har et årligt budget på 10 millioner euro. Fonden er støttet af Nordisk Ministerråd, de fem nordiske filminstitutter og 12 nordiske tv-kanaler. Fondens primære formål er at fremme film- og tv-produktioner af høj kvalitet i Danmark, Finland, Island, Norge og Sverige ved at give supplerende støtte til spillefilm, tv-fiktionsserier og dokumentarfilm.

Fonden støtter derudover også distribution på tværs af de nordiske landegrænser samt kulturelle og uddannelsesmæssige initiativer. Nordisk Film & TV Fond administrerer hvert år den prestigefyldte Nordisk Råds Filmpris og organiserer årligt arrangementet Nordiske Talenter i samarbejde med Den Danske Filmskole i København.

Læs om støttemulighederne på www.nordiskfilmogtvfond.com