INSTALL:VOD

SEMINAR. Under overskriften INSTALL:VOD inviterer BUSTER Filmfestival og Creative Europe Desk Danmark til brancheseminar med fokus på VOD'ens indtog og indflydelse på forbrugeradfærd, distribution og produktion af børne- og ungdomsfilm.

Filmvisninger målrettet børn og unge er ikke længere kun forbeholdt biografer og tv-kanaler, hvor forestillingerne er lagt ind i et fast program, eller på dvd hjemme foran skærmen. Flere og flere nyder fleksibiliteten og det store udvalg på streaming-tjenester som VOD (video on demand), SVOT (subscription video on demand) og EST (electronic sell-through). 

På INSTALL:VOD gives ordet til fire VOD-specialister fra ind- og udland, der vil dele deres viden og erfaringer med film målrettet det unge publikum på VOD-platforme samt fremhæve gode cases fra deres arbejde med streamning-tjenester. Seminaret vil bl.a. forsøge at besvare spørgsmål om, hvorvidt VOD styrker de økonomiske muligheder for produktionsmiljøet, om og hvordan VOD øver indflydelse på de historier og emner, der fortælles i nye børnefilm samt hvordan VODs indtog påvirker distribution, salg og publikumsadfærd i forhold til at se børne- og ungdomsfilm?

Arrangementet er gratis og finder sted i Cinemateket torsdag d. 24. september kl. 13.30-15.30. Tilmelding er nødvendigt.

Tilmeld dig her.

Seminaret er arrangeret i samarbejde med Creative Europe Desk Danmark.

Program

13:30-
13:35 
Velkommen ved Buster og Creative Europe Desk DK 
13:35-
14:10 
Præsentation ved Wendy Bernfeld fra Rights Stuff 
14:10-
14:30 
Præsentation ved Ole Martini fra MinBio 
14:30-
15:00 
Præsentation ved Karin Haager fra Flimmit 
15:00-
15:20 
Præsentation ved Torben Thorup Jørgensen fra Scanbox 
15:20-
15:30 
Spørgsmål og diskussion 

Oplægsholdere

Wendy_Bernfeld_120  Wendy Bernfeld (Canada, Holland) – grundlægger og MD af Rights Stuff (www.rights-stuff.com) i Amsterdam, der har eksisteret siden 1999, er en passioneret film buff med speciale i indhold, distribution, licensforhandlinger,strategi og rettigheder, samt rådgivning for traditionelle medier (film, tv, betalings-tv), digitale medier (Internet, IPTV, mobil / tabletter, VOD, OTT / tilsluttede enheder), og den forretningsmæssige side af nettet, cross-platform, transmedia produktion og distribution.  
Ole_Martini_120  Ole Martini (Danmark) – er direktør for Consumer Channels i Nordisk Film, som driver de to store SVOD-kanaler 'Min Bio' – en preschool-kanal – og 'Dansk Filmskat'. Før Consumer Channels var Ole en del af acquisition-teamet i Nordisk Film distribution med ansvar for bl.a. preschool og tv-dramaserier.
Karin_Haager_120  Karin Haager (Østrig) – er medstifter og CFO i VoD selskab Flimmit, Østrigs eneste prisvindende nationale og europæisk fokuseret platform med 4000 titler. Før Flimmit var hun med til produktionen af mere end 20 internationale og nationale film. Karin studerede Business & New Media og har en producents postgraduat i LA. Karin er jurymedlem i en østrigsk opstart fond og kandidat fra EAVE 2014.  
Torben_Thorup_120  Torben Thorup Jørgensen (Danmark) – er Head of TV & Digital Sales hos Scanbox Entertainment med ansvar for salg af filmrettigheder til de skandinaviske tv-stationer samt til digitale platforme som iTunes, Netflix mm. Torben har mere end 15 års erfaring i branchen og har tidligere bl.a. arbejdet som Sales Executive for Nordisk Film med ansvar for salg af filmrettigheder i Asien, Mellemøsten og Afrika til tv-stationer og distributører.