Invitation til brancheseminar

Hvordan maksimerer producenten sine indtægter i den digitale tidsalder? Tirsdag den 5. oktober retter Nordisk Film & TV Fond og AGICOA Alliance fokus på denne udfordring.

I løbet af de seneste få år er omfanget og antallet af platforme og vinduer nærmest vokset eksplosivt, og det giver indholdsproducenter helt nye muligheder. Men hvordan kan producenter og rettighedshavere opbygge bæredygtige aktiviteter og samtidig sikre sig alle rettighedsindtægter? Dette er blot et af spørgsmålene, som organisationen AGICOA Alliance fokuserer på, når de i samarbejde med Nordisk Film & TV Fond indbyder repræsentanter fra produktionsmiljøet til brancheseminar:

Tirsdag den 5. oktober kl. 9.30 – 12.00 i Grand Teatret, Mikkel Bryggers Gade, København.

Jonathan Olsberg, Olsberg|SPI, har i mange år arbejdet med forretningsudvikling i den internationale filmbranche. Han fortæller om kravene til og udfordringerne for fremtidens indholdsproducerende selskaber, og han beretter om resultaterne af sin forskning i vellykkede strategier. Olsberg præsenterer eksempler på en række offentlige initiativer, der har til formål at støtte virksomhedernes vækst.

Program

09.30 – 10.00: Morgenkaffe
10.00 – 11.15: Præsentation og debat
11.30 – 12.00: Let frokost
12.00 – 13.45: Film "Steam of Life" ("Miesten vuoro") af Mia Hotakainen og Joonas Berghäll. Filmen er Finlands kandidat til Nordisk Råds Filmpris 2010, der offentliggøres den 20. oktober.

Seminaret afvikles som en del af filmkavalkaden Nordiske Filmdage i Grand Teatret i perioden 3.-8. oktober. I løbet af fem dage viser biografen de fem nordiske film, som i år kandiderer til Nordisk Råds Filmpris.

Tilmelding og yderligere information

Freddy Neumann, neumann@mail.dk – senest den 4. oktober kl. 10.