Kim, Pernille og "En Soap"


- en dag om at skrive levende billeder

Onsdag den 5. april har vi den fantastiske mulighed at kunne præsentere Pernille Fischer Christensen og Kim Fupz Aakeson - og "En Soap" i et seminar om en forfatter og en instruktørs arbejdsmetode. Fokus vil være det tætte samarbejde mellem en debuterende spillefilmsinstruktør og en erfaren manuskriptforfatter i udviklingen af manuskriptet til "En Soap".

Tilmelding sker ved at udfylde formular med navn, adresse, kort motivation og cv. Luk den og gem den på "skrivebordet" for eksempel. Den sendes som vedhæftet fil til Louise Haugstrup på louisehj@dfi.dk. Kun tilmelding pr. email senest den 23. marts Kl. 16:00. Herefter tilsendes en faktura til de, som vi kan sikre plads.

Fakturaen skal være betalt senest mandag den 31. marts. Pris for hele dagen inkl. kaffe og sandwich: 300,- kroner. Antallet af pladser er begrænset. Bekræftelse på tilmelding bliver fremsendt så hurtigt som muligt. Spørgsmål kan rettes til Louise Haugstrup på ovenstående email eller tlf. 3374 3483.

Dørene åbnes kl. 9:30. Indgang fra Gothersgade 55 eller Vogmagergade 10. Seminariet foregår i Filminstituttets mødelokale på 4. sal. Filmen vises i Bio Theodor på 3. sal. kl. 10-12. hvorefter der er frokost. Herefter fortæller Pernille og Kim om arbejdsmetode frem til ca. kl. 15:00.

Med venlig hilsen

Prami Larsen / DFI Filmværkstedet