Kom til Documentary Pilot Workshop 2010

Documentary Pilot Workshop 2010 er et tre-dages arrangement med fokus på udvikling af trailere/piloter for fire udvalgte danske og svenske dokumentarfilmprojekter. Det afholdes 27.-29- oktober i Helsingborg.

Ambitionen med workshoppen er at styrke det visuelle og filmiske udtryk for projekterne og skabe større indsigt i redigering af pitch- og finansieringspiloter. Deadline for ansøgninger er den 3. september, 2010.

I løbet af workshoppen vil vi diskutere de valgte projekters narrative potentiale og det visuelle materiale historierne bygger på. Alle vil arbejde sammen og hver for sig med at redigere de fire forskellige piloter, under ledelse af et hold tutorer fra BoostHbg og EDN.

Jesper Osmund er Head of Studies

Documentary Pilot Workshop 2010 har den erfarne danske klipper Jesper Osmund som Head of Studies. Osmund har redigeret over 45 dokumentarfilm og blandt dem også klippet piloter til BANANAS!, Long Distance Love og Rolling Like a Stone. Jesper Osmund har også arbejdet som pilotklipper og tutor på flere EDN pitching workshops.

Deadline den 3. september

For at ansøge om deltagelse i den Documentary Pilot Workshop 2010 skal du sende en ansøgning senest 3. september 2010. Hvis du ikke har et konkret projekt i udvikling eller ønsker at deltage uden et projekt, kan du deltage som observatør.

vores hjemmeside kan du læse mere om Documentary Pilot Workshop 2010.