Kurser fra Torino Film Lab

Torino Film Lab's kurser FrameWork og Audience Design er åbne for tilmeldinger.

FrameWork

Kurset FrameWork henvender sig til kreative teams bestående af manuskriptforfatter, instruktør og producer, som arbejder sammen på deres første eller andet spillefilmprojekt. Teamet deltager med et spillefilmprojekt i udvikling, hvorpå der foreligger et manuskript. 

Kurset består af to forløb i henholdsvis Slovenien og Italien, hvor deltagernes projekter vil bliver analyseret kunstnerisk og kreativt og videreudviklet med hjælp fra internationale eksperter.

Projekterne skal præsenteres under TFL Meeting Event i november 2016 på Torino Film Festival, hvor de deltager i konkurrencen om flere Production Awards og en Audience Award.

Tid og sted for kurset

1. workshop: 30. maj - 6. juni 2016 i Izola, Slovenien

2. workshop og Meeting Event: 20.-25. november 2016 i Torino, Italien

Ansøgningsfrist: 15. februar 2016

Læs mere om FrameWork, priser og tilmelding


Audience Design

Kurset Audience Design retter sig mod aktører inden for film, spil, medier, salg og markedsføring, som ønsker at lære mere om, hvordan man arbejder med strategier for publikumsudvikling og -engagement.

Hensigten med kurset er at hjælpe deltagerne med at definere mulighederne for at engagere et projekts potentielle publikummer på et tidligt udviklingsstadie. Deltagerne lærer at identificere og kommunikere det specifikke projekts kerneværdier og udforske indholdet fra et publikumsperspektiv. Kursusdeltagerne kommer til at arbejde direkte med projekter fra Torino Film Lab og med at bruge storytelling som et værktøj for at finde nye eksperimentelle måder at nå ud til publikum på tværs af platforme.

Tid og sted for kurset

1. workshop: 27. april - 3. maj 2016 i Krakow, Polen
2. workshop: 25.-31. august på Gotland, Sverige

Meeting Event: 20.-25. november 2016 i Torino, Italien

Ansøgningsfrist: 7. marts 2016

Læs mere om Audience Design, priser og tilmelding