Low Lands High Hopes

BRANCHESEMINAR. Creative Europe Danmark og afdelingschef for DFI International, Noemi Ferrer, inviterer til formiddagsseminar om mulighederne for at koproducere med Nederlandene og Flandern. Eksperter på områderne fortæller om finansieringsmuligheder og best practices for samarbejdet.

Frank Peijnenburg (Head of Screen, Netherlands Film Fonds) og Jan Roekens (CEO, Screen Flanders) giver os et overblik og et indblik i de respektive lande og områders støttesystemer og muligheder for koproduktion.

Efterfølgende præsenterer producer Xavier Rombaut (Savage Film) og Pernille Munk Skydsgaard (41 Shadows) et unikt case study med deres dansk/belgiske koproduktion "Tonic Immobility". Filmen, som har forventet premiere i begyndelsen af 2016, er støttet af Creative Europe, the Flanders Audiovisuel Fund (VAF), Netherlands Film Fonds, Det Danske Filminstitut og Commission Cinema de la Communauté Francaise Wallonie-Bruxelles (CFWB). 

Som afslutning på seminaret vil Noemi Ferrer moderere en kort debat, hvor der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål. Seminaret foregår på engelsk. 

Om Savage Film

Det belgiske produktionsselskab, Savage Film, blev etableret i 2007 af Bart Van Langendonck og står bl.a. bag Michaël R. Roskam's film "Bullhead" (2011) samt filmen "César and Oscar", der var nomineret til en Oscar i kategorien Best Foreign Language Film i 2012. Filmen er blevet solgt til flere end 20 territorier. 

Savage Film har modtaget Slate Funding fra Creative Europe MEDIA-programmet fem gange og har produceret flere end 20 film siden 2007. Savage Film koproducerer internationalt med selskaber i Irland, Tyskland, Italien, Frankrig, Ungarn og Danmark.

Program

10:00 Velkomst og introduktion 
10:15 Frank Peijnenburg – Head of Screen NL, Netherlands Film Fonds
10:45 Jan Roekens– CEO, Screen Flanders
11:15 Case study: "Tonic Immobility" ved Xavier Rombaut og Pernille Munk Skydsgaard
11:45 Debat og Q&A

Tid og sted

4. december 2015, kl. 10-12
Filmhuset, mødelokalet 4. sal
Gothersgade 55, 1123 København K

Tilmelding

Det er gratis at deltage, og tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet. Tilmeldingen er bindende og foretages her.