Marianne Moritzens sygeorlov forlænget


Marianne Moritzen har ønsket at forlænge sin sygeorlov frem til 30. april for at kunne koncentrere sig fuldstændig om at blive rask.
Vi glæder os meget til at se Marianne på DFI igen den 1. maj, og indtil da har vi det store held at kunne ansætte Henrik Veileborg i stillingen som producer på spillefilm. Henrik kommer fra en stilling som udviklingschef for Kort- og Dokumentarfilm og vil derfor kunne gå ind og sikre en fortsat høj kvalitet i sagsbehandlingen. Henrik vil fra 1. januar og frem til 30. april fungere som producer for konsulent Lena Hansson Varhegyi og for 60/40 ordningen.
I perioden frem til Henrik tiltræder, skal alle spørgsmål vedrørende sagsbehandling for konsulentfilm rettes til Maja Dich.
I Mariannes fravær vil 60/40 ordningen blive ledet af Maja Dyekjær Giese og Jørgen Ramskov i fællesskab. Konkrete spørgsmål om sagsbehandlingen i 60/40 ordningen rettes til Maja.
Alle normale ansøgningsprocedurer fortsætter, men sagsbehandlingstiden for 60/40 ansøgninger er foreløbig udvidet med 2 uger, da vi har brug for lidt ekstra luft i den nuværende situation. Vi vil løbende vurdere, hvornår vi kan gå tilbage til de normale 6 uger.
Det Danske FilminstitutJørgen Ramskov