Mød Filmværkstedets konsulenter

Bliv skarpere på at skrive en ansøgning og præsentere din filmidé. Filmværkstedets konsulenter giver gode råd og svarer på spørgsmål den 10. januar.

Kom ind og mød en række af Filmværkstedets konsulenter tirsdag den 10. januar kl. 15.00. Vi ønsker at få en bedre dialog mellem konsulent og ansøger. Og vi kan se, at det er svært at skrive en ansøgning. Det er svært at fremstille et filmprojekt, og det kan være svært at fortælle om sig selv og sine filmiske visioner. Derfor vil konsulenterne fortælle, hvad de ønsker af den kommunikation, der er mellem ansøger og konsulent: først med den ansøgning, der sendes ind – senere ved de udviklingsmøder, de bedste af ansøgerne i runden kommer videre til. Hvad er det, man skal læge vægt på, og hvad kan man spare sig?

I den første halvanden time vil konsulenterne optræde som et panel og sammen kredse sig ind på de forskellige områder, ansøgningsmaterialet og udviklingssamtalerne gerne skulle dække. Efter den fælles seance vil der være mulighed for at møde de enkelte konsulenter.

Sigrid Dyekjær, Christina Rosendahl, Oliver Ussing, Birgitte Stærmose, Mette Zeruneith og Kasper Leick har bekræftet at de kommer. Kasper Leick er også konsulent ved Filmværkstedets første runde i 2012 med deadline den 2. februar kl. 12.00.

Tid: Den 10. januar kl. 15.00-17.30
Sted: Filmværkstedet (i mødekontoret), Gothersgade 55, 1123 København K
Tilmelding er ikke nødvendig.

For yderligere spørgsmål, kontakt:
Prami Larsen,
Leder / Filmværkstedet
E-mail: pramil@dfi.dk
Direkte telefon: 3374 3484