NDS inviterer til talentdating

New Danish Screen inviterer i maj for anden gang til talentdating, et initiativ hvor talenter kan møde hinanden for at udvide deres netværk og nye samarbejdsrelationer kan opstå.

Til denne talentdating sætter NDS fokus på idéhavere. Har man idé til en film/serie/crossmedia, den være sig kort eller lang, fiktion eller dokumentar, men mangler manuskriptforfatter, instruktør og/eller producer har man mulighed for at komme og pitche den.

Arrangementets form

Først vil der være et kortere oplæg af en endnu unavngiven person. I vil høre nærmere herom tættere på at arrangementet afholdes. 

Derefter er det tid til speeddating, hvor hver idéhaver vil skulle pitche overfor det talent (instruktør, manuskriptforfatter, producer), man søger til sit projekt. Begge parter ved bordet vil være idéhavere og skal pitche til hinanden samt give feedback. Hvert møde vil være 1:1 og vare 20 min. (5 min. pitch og 5 min. feedback til hver).

Ved speeddatingen kan man forvente at møde 3 forskellige idéhavere/talenter.  NDS vil forud for arrangementet have valgt, hvem der pitcher hinanden. Dem man ikke får lejlighed til at møde ved 1:1 mødet, er der mulighed for at tale med efterfølgende over et glas.

Hvem kan tilmelde sig?

Du skal have en idé og være enten instruktør, manuskriptforfatter eller producer, som er på udkig efter enten en instruktør, manuskriptforfatter eller producer til dit projekt. Filmproduktion skal være din hovedbeskæftigelse, men du må max. have 1 færdig spillefilm på CV'et.

Tilmelding

Der skal indsendes en pitch på max. ½ side samt CV og skriv desuden hvilket talent (instruktør, manuskriptforfatter, producer), du søger til projektet. Deadline for tilmelding er fredag d. 6. maj til Nanna Mailand-Mercado: nannam@dfi.dk

Da der er max. 30 pladser til arrangementet, vil deltagere blive valgt ud fra først-til-mølle princippet OG ud fra ekspertise, så der kommer nogenlunde lige fordeling af instruktør, manuskriptforfatter og producer.


Tid & sted

Arrangementet er fredag d. 27. maj kl. 14-16 på Det Danske Filminstitut, og derefter byder DFI på et glas.