NDS talentdater igen

New Danish Screen inviterer den 1. november til endnu en omgang talentdating – denne gang med fokus på visuel udvikling af film.

Er du production designer, instruktør, SFX/VFX, fotograf, billedkunstner, grader, storyboarder eller på anden måde visuelt arbejdende? Går du rundt med filmidéer, der ikke starter med et manuskript? Har du lyst til at udvikle sådanne visuelle idéer med andre professionelle, så er denne date noget for dig.

Målet med arrangementet er, at du kan møde andre med samme interesse, men med en helt anden baggrund, og at nye idéer og samarbejder kan vokse ud af det. Idéerne kan være inden for alle genrer og formater og skal ikke forholde sig til eller passe til New Danish Screens kriterier.

Arrangementets form

Vi lægger ud med en fælles præsentationsrunde, hvor alle deltagere kort præsenterer sig selv. Derefter er der speeddating, hvor deltagerne parres og udveksler idéer. Hver deltager møder 3 andre deltagere i hver 20 minutter. New Danish Screen vil inden arrangementet have valgt, hvem der møder hinanden. Dem man ikke får lejlighed til at møde ved speeddatingen, har man mulighed for at tale med efterfølgende over et glas.

Hvem kan søge om at komme med?

Denne date er for talenter, der har markante bud på, hvordan man udvikler filmidéer visuelt, og ikke (kun) på skrift. Du skal have arbejdet professionelt i dit fag og have færdigproducerede værker på dit CV, men du behøver ikke at have tilknytning til filmbranchen.

Tilmelding

Du skal indsende en visuel idé/koncept på max. 1 side eller max. 1 minut (Vimeo-link eller lignende) sammen med en kort pitch af idéen.

Den visuelle idé kan f.eks. være:
- en idé til et visuelt forløb/fortælling
- en idé til en visuel metode/teknik
- en interesse i et visuelt univers

Derudover skal du vedlægge dit CV og skrive, hvilke faggrupper du særligt kunne tænke dig at mødes med/hvilke typer af samarbejder du gerne vil indgå i. Deadline for indsendelse af idé er mandag den 3. oktober kl. 16, og alt materiale skal sendes til: mathilderp@dfi.dk

Da der er max. 30 pladser til arrangementet, vil deltagere blive valgt ud fra først-til-mølle-princippet OG ud fra, at der skal være en ligelig fordeling af forskellige faggrupper.

Tid & sted

Arrangementet er tirsdag den 1. november kl. 14-16 på Det Danske Filminstitut, og derefter byder New Danish Screen på et glas.