NDS talentdating – gennemresearchede dokumentarfilm

New Danish Screen inviterer den 6. december til endnu en omgang talentdating – denne gang med fokus på gennemresearchede dokumentarfilm.

Er du instruktør, der vil lave film med dybt indhold? Er du fagperson, forsker eller researcher, der vil formidle din viden i dokumentarfilm? Vil du idéudveksle med andre om, hvordan man laver film der både griber i følelser og i fakta? Så er denne talentdate noget for dig.

Målet med arrangementet er, at du kan møde andre med samme interesse, men med en anden baggrund, og at nye idéer og samarbejder kan vokse ud af det. Talentdatingen er også en arena for erfaringsudveksling, hvor du kan blive klogere på, hvordan andre dokumentarfolk arbejder med research.

Arrangementets form

Vi lægger ud med en fælles introduktion og præsentationsrunde. Derefter er der speeddating, hvor deltagerne mødes 1:1 og udveksler erfaringer omkring research og præsenterer igangværende arbejde for hinanden. Hver deltager møder 3 andre deltagere i hver 20 minutter. New Danish Screen vil inden arrangementet have valgt, hvem der møder hinanden. Dem man ikke får lejlighed til at møde ved speeddatingen, har man mulighed for at tale med efterfølgende over et glas vin.

Hvem kan søge om at komme med?

Denne date er for instruktører, tilrettelæggere og kreative producere, der arbejder med dokumentarfilm, og for journalister, antropologer, sociologer, politologer eller andre, der har viden om specifikke felter og erfaring med formidling af dette i medierne. Du skal have arbejdet professionelt i dit fag og have færdigproducerede værker på dit CV.

Tilmelding

Du skal indsende en kort beskrivelse (max 1 side) af dine interesseområder, hvilke temaer du brænder for, og inden for hvilket felt din ekspertise ligger. Derudover skal du vedhæfte dit CV. Deadline for tilmelding er onsdag den 7. november kl. 16, og materialet skal sendes til: mathilderp@dfi.dk

Da der er max. 30 pladser til arrangementet, vil deltagere blive valgt ud fra først-til-mølle-princippet og ud fra, at der skal være en ligelig fordeling af faggrupperne.

Tid & sted

Arrangementet er torsdag den 6. december kl. 14-16.30 på Det Danske Filminstitut, og derefter byder New Danish Screen på et glas vin.