NDS talentdating – karakterer i spil

New Danish Screen inviterer den 4. oktober spil- og filmfolk til talentdating – denne gang med fokus på karakterudvikling i spil.

Er du spiludvikler, spilinstruktør, manusforfatter, filminstruktør eller på anden vis interesseret i at arbejde med karakterer og karakterudvikling i spil? Har du lyst til at arbejde med karakterudvikling i alle dets facetter og til at erfaringsudveksle med andre professionelle fra film- og spilbranchen? Så er denne talentdate noget for dig.

Målet med arrangementet er, at du kan møde andre med samme interesse, men med en anden baggrund, og at nye idéer og samarbejder kan vokse ud af det. Talentdatingen er også en arena for erfaringsudveksling, hvor du kan blive klogere på, hvordan andre spil- og filmfolk arbejder med karakterer.

Arrangementets form

Vi lægger ud med en fælles præsentationsrunde, hvor alle deltagere kort præsenterer sig selv og en karakter, de har arbejdet med eller på anden måde har et forhold til. Derefter er der speeddating, hvor deltagerne mødes 1:1 og udveksler erfaringer omkring karakterudvikling og præsenterer igangværende karakterarbejde for hinanden. Hver deltager møder 3 andre deltagere i hver 20 minutter. New Danish Screen vil inden arrangementet have valgt, hvem der møder hinanden. Dem man ikke får lejlighed til at møde ved speeddatingen, har man mulighed for at tale med efterfølgende over et glas vin.

Hvem kan søge om at komme med?

Denne date er for talenter, der arbejder med karakterudvikling inden for enten spil eller film og har interesse i hinandens fag. Du skal være interesseret i og nysgerrig på karakterarbejdet på spilsiden og have lyst til at erfaringsudveksle med andre om karakterudvikling. Du skal have arbejdet professionelt i dit fag og have færdigproducerede værker på dit CV.

Tilmelding

Du skal indsende præsentation af en karakter fra et projekt, du har i udvikling. Præsentationen skal være på max. 1 side eller max. 1 minut (Vimeo-link eller lignende), og det skal fremgå hvad karakteren kan/skal kunne, hvordan den er opstået osv.

Præsentationen, du indsender, behøver ikke at forholde sig til eller passe til New Danish Screens kriterier.

Derudover skal du vedhæfte dit CV. Deadline for indsendelse af idé er mandag den 17. september kl. 10, og alt materiale skal sendes til: mathilderp@dfi.dk

Da der er max. 30 pladser til arrangementet, vil deltagere blive valgt ud fra først-til-mølle-princippet og ud fra, at der skal være en ligelig fordeling af de forskellige faggrupper.

Tid & sted

Arrangementet er torsdag den 4. oktober kl. 14-16 på Det Danske Filminstitut, og derefter byder New Danish Screen på et glas vin.