PICTURETHIS_ 17

KONFERENCE. PICTURETHIS_ 17 sætter den 30. marts fokus på, hvilke nye produktionsmetoder og filmoplevelser nye teknologier åbner op for. Konferencen er igangsat af Nordisk Film Fonden og organiseret af Filmværkstedet, København.

Nye teknologier åbner op for nye produktionsmetoder og nye måder at opleve film på. Så hvordan kan inddragelsen af ny teknologi bidrage til at løfte kreativiteten og effektivisere filmproduktionen? Det spørgsmål danner udgangspunkt for konferencen PICTURE THIS_ 17, som udforsker skæringspunktet mellem historiefortælling, ny teknologi og visioner for fremtidens filmproduktion.

Initiativet bag PICTURETHIS_ 17 er fra Nordisk Film Fonden at give filmbranchen et venligt spark fremad, hvad angår ny teknologi. På konferencen vil innovative filmskabere, teknologi- og brancheeksperter fra både ind- og udland dele ud af deres erfaringer og viden i forhold til at skubbe til de filmteknologiske grænser.

PICTURETHIS_ 17 vil således give deltagerne indblik i works-in-progress, casestudier og nye teknologiske værktøjer inden for b.la. billed- og lydteknologier, kreative samarbejder mellem instruktører, manuskriptforfattere, producere, fotografer, produktionsdesignere og VFX-supervisorer samt perspektiver i virtual reality-formatet, integration af spilteknologi i filmproduktionen og ikke mindst forudsigelser om fremtidens filmoplevelse.

Programmet vil blive modereret af den prisvindende journalist og mediekommentator Kate Bulkley.

Tid og sted

Den 30. marts kl. 09.00-18.00 i Cinemateket,
Gothersgade 55, 1123 København K.

Læs mere her.