Pitch Me Baby 2013 – Pitchende genialt!

Danske Filminstruktører og Danske Dramatikere sætter for 4. år i træk et arbejdsleget på kr. 30.000 på højkant til den bedste kortfilmside på Odense Filmfestival.

"Pitch Me Baby" er en åben pitch-konkurrence, hvor deltagerne hver får 5 minutter til at pitche deres kortfilm. At pitche betyder meget kortfattet: At fortælle og præsentere sin film så klart, enkelt og pirrende at tilhørerne tænker: Den film må jeg bare se.

"Da vi startede Pitch Me Baby for fire år siden, var det for at styrke kortfilmens vilkår i Danmark. På trods af at vi har et sprudlende kortfilmsmiljø, er der sjældent økonomi i miljøet til manuskriptfasen. Derfor ville vi gerne bidrage til, at i hvert fald én ide får en økonomisk indsprøjtning til manuskriptet", siger Martin Strange-Hansen, næstformand Danske Filminstruktører.

For at deltage i konkurrencen om de kr. 30.000 skal man tilmelde sig og sin ide på www.filmfestival.dk/pitch-me-baby senest fredag den 9. august 2013. Ud af de tilmeldte ideer udvælges otte pitchere, som kommer på scenen og skal overbevise den knivskarpe jury om deres kortfilmside. Konkurrencen er åben for publikum. Så det kræver filmskabere med is i maven.

Årets jury, som de frygtløse filmskabere skal prøve at overbevise, består af: Instruktør Parminder Singh, Manuskriptforfatter Jens Dahl, Producer Mia Maria Borup, Odense Filmfestivals grand old man Ulrich Breuning og sidste års vinder Andreas Meldgaard.

Så er du filmskaber og klar til en pitchende hot dag i Odense, så skynd dig ind på: www.filmfestival.dk/pitch-me-baby