PIX Talks

BRANCHESEMINARER. CPH PIX inviterer den danske filmbranche til debatter og artist talks. Festivalen løber fra den 3. til 16. marts.

CPH PIX har vanen tro en række brancherelaterede debatter og artist talks på programmet i serien Pix Talks. Mød de kreative kræfter bag nogle af festivalfilmene og få svar på dine spørgsmål om motivationer og inspirationer, og hvordan man kan gå til det at lave film i dag.

Debatter

Ret til rettigheder? Musik i film

Et ekspertpanel diskuterer do’s and don’ts i forbindelse med filmmusikkens vej til lærredet. Kom og få et crash course i musikrettigheder og debater rettighedernes berettigelse.

9. april kl. 16.30 i Cinemateket. 60 min

Hvor er kunsten i dansk filmkunst?

Kom til debat om dansk films kunstneriske visioner eller mangel på samme. CPH PIX rejser spørgsmålene: Hvor er kunsten i dansk filmkunst? Hvad er visionerne? Og hvor godt er dansk films internationale omdømme egentlig?

10. april kl. 16.30 i Cinemateket. 90 min

Artist talks

Masterclass - William Friedkin

I samtale med Nicolas Winding Refn vil William Friedkin diskutere sin metode, og hvad det er, der har drevet karrieren gennem årene.

5. april kl. 12:00 i Dagmar. 90 min

Hauschka - artist talk

Artist talk med den tyske komponist og pianist Hauschka aka Volker Bertelman. Han har skrevet musikken til den brasiliansk-tyske PIX-film 'Praia do futuro' og spiller ligeledes på Jazzhouse senere på aftenen.

9. april kl. 18.00 i Cinemateket. 60 min

Tema: Krigens ansigter

I samarbejde med Røde Kors sætter CPH PIX ansigt på krigen og stiller skarpt på fiktionsfilmens evne til at skildre krigen og dens konsekvenser over en række debatter og filmvisninger.

Krigens ansigter