Pixel Jam 2011

Pixel Jam er et unikt tredages ideudviklingstræf for eksperter inden for udvikling af spil, film, tv, musik og nye medier. Arrangementet foregår 2.-5. november.

Arbejder du professionelt med spil, film, tv, musik og nye medier? Går du rundt med gode ideer, som ikke passer ned i de gængse "kasser" – og er du klar til at udforske de kreative muligheder i samspillet mellem flere medier?

Pixel Jam er et tredages eksperimentarium for eksperter inden for udvikling af spil, film, tv, musik, mobil og nye medier, som skal lægge kimen til flere nye og spændende crossmedia-projekter. Målet er at udvikle en række originale crossmedia-koncepter med potentiale for kommerciel realisering og at etablere nye samarbejder mellem professionelle fra forskellige mediebrancher gennem konkrete udviklingsopgaver.

Arrangementet udgøres af tre dages intensivt 'hands on'-arbejde med kreative ideer sammen med andre professionelle udviklere, manuskriptforfattere, instruktører m.v. På sidstedagen er der mulighed for at pitche ideerne til et panel af producenter, distributører og andre interessenter med henblik på fremtidigt samarbejde.

Sted: Kalø Højskole, Nord for Aarhus.
Tid: Onsdag den 2. november kl. 17 – lørdag den 5. november kl. 10.
Yderligere oplysninger og tilmelding: www.shareplay.ning.com/events/pixeljam2011